♕ Nur Ainina


♫ Enjoy ♫




Happy Second Anniversary ✿ ‏
Friday, 6 December 2013 | 03:24 | 0 comments
Haii peeps :)

Dah lama kan tak sentuh blog ni . Sory , bz ckit . Dengan exam lagi , keje lagi . Bila dah keje kt ward . Ikot shift ni , tak larat nak karang mengarang ni . kadang-kadang balik terbongkang je .




 Btw, untuk kesekian kalinya nak wish Happy Second Anniversary my dear Muhammad Arif Adlan bin Othman . Dup dap dup dap , alhamdulillah dah genap 2 tahun kita bersama . Sy harap kita tetap strong mcm ni ever after keyh . Sy sayang awak sgt3 >.< . Dah banyak suka duka kita lalui bersama . Awk kenal kan sy macam mane . Sy mintak maaf sgt3 . Perilaku sy mmg kasar ngn awk . Tak de cover2 , sopan2 macam pmpuan melayu terakhir . Mungkin awk impikan seorang pmpuan yang ayu , lemah lembut , cantik . But , its not me . Right ? Lagi satu , klu awk ade kecik hati dgn sy , terkilan , terkecewa ke . Sy mintak maaf ye . Sume ni sbb kisah silam sy yg buat sy jadi macam ni . Tapi sy janji . Apa yg dah lepas tu lepas lah . Sy dah buat byk kesalahan . Tapi sy janji sy akan belajar dr kesilapan tu . *potong bawang :')  


''I meet thousands of people, and none of them really mean anything to me. And then I meet one person, and my life is changed forever.''

''No matter what happens to us in the future, everyday we are together is the greatest day of my life''





Awak, awk ingat tak , on that day . Sy nak sgt3 jumpa ngn awk sebab sy mmg dah niat nak bagi awk hadiah ni . Sempena anniversary kita . Biarlah awk tengok mcm pelik ke , kanak2 ribena ke , n awk rase macam bercinta ngn cikgu tadika ke kan . Yang penting sy dah cuba buat yang terbaik utk awk . Semua yg sy buaat ni ikhlas dr hati dihasilkan melalui jari jemari so , terhasil lah pasu ni . Hehehe .









Dan .. paling terharu bila... Pagi-pagi lagi dah dapat wish dr awk n mmber sy . Hee~ Terima kasih pada yg support hbngn kita ni.







Status BBM :) @ 5.11am 20/10/2013






Lastly , sy harap hubungan kita tetap bersama hingga syurga . #infinitiCinta in shaa Allah , :) Ape2 pun , sy selalu ingatkan awk kan . Berpisah bukan jalan terakhir yang terbaik dalam sesuatu hubungan . Sy tau . Kita boleh . Kita sama-sama berdoa moga hubungan kita kekal yea . Kalau niat kita ikhlas dan betul , In shaa Allah , Allah tolong kita .

‎''Jangan tinggalkan org yg kita SAYANG untuk org yg kita SUKA. kerana org yg kita SUKA itu nanti akan tinggalkan kita untuk org yg dia SAYANG''
old post / new post