♕ Nur Ainina


♫ Enjoy ♫




Farewell party ..
Friday, 6 December 2013 | 05:05 | 0 comments
#Group Julai 2011 #incharge #Wonderland #TER #24.11.2013 #DONE


Harini kan nak cerita ckit la pasal dinner ktorg ni . Dinner ni ktorg yg incharge tau . tema wonderland . Bak ala-ala bidadari gitu . Ramai sgt yang cantik-cantik . Sebenarnya dinner ni utk meraikan group sem 6 yg nak melangkah keluar dr kolej ni . Tapi diorg bengkek je sebab ktorg yg lebih menyerlah dr diorg . Semua urusetia dinner pakai flower crown atas kepala tu . So, nampak macam ktorg yg diraikan . Bhaha . Sambil selam minum air . Banyak sgt bende n dugaan time nak buat dinner ni . Mula-mula dengan bajet tak cukup lah . Just dpt peruntukan RM16 000 sahaja utk siapkan majlis ni . Memang duit ni utk makan sahaja . Nak sewa tempat lagi . #Terengganu Equestrian Resort . Ktorg pun cari sponsor . Tak byk yg bagi feedback . Walau macam mana pun .. ktorg tetap berusaha untuk buat yg terbaik . Ye la kan , org nak tgk macam mane kite incharge . 

Naja, Nuur, Puan Chaharani, Prada Nyah, ME, K.Nadhirah
 Alhamdulillah . semua berjalan dengan lancar . Cakap banyak pun tak guna kan . Biar gambar yg bercerita ..
Me with my roomate :)
Me with my twin :)
Ain , Nina , Chott :*

      
Candy booth . 1st time dinner ade candy booth .


old post / new post