♕ Nur Ainina


♫ Enjoy ♫




20 tahun melihat dunia ✿ ‏
Wednesday, 10 April 2013 | 10:30 | 0 comments

Assalamualaikum :)

Happy Birthday to me .. Happy Birthday to me . Haa~ dah 20 tahun aq berada di bumi Allah ni . Alhamdulillah . Bertempat di Bagan Datoh jam 4.28am keluarlah bayi dalam perut mama aq . Dulu duk menendang-nendang je dalam perut . Tak sabar nk tengok dunia ye . Haa . Pejam celik pejam celik dah 20 tahun . Zaman remaja nakal belasan tahun dah pun berlalu . So sekarang ni usia aq pun dah 20 tahun . Zaman ni boleh lah cipta kegemilangan dalam hidup sendiri . Wahahaha . Fikiran pun makin matang kan . Bila ingat balik zaman belasan tahun dulu banyak benda dah dilalui . Pahit mahupun manis . Bittersweet memories . Yang manis pastinya indah , dan yang pahit pastinya buruk . Semua orang mesti ada jalan hidup sendiri yang dah diaturkan olehNya . Kita hanya merancang . Allah yang tentukan . 


Nak dijadikan cerita , setiap tahun memang aq akan celebrate birthday kt hostel . Sobs sobs =.= . Walaupun keluarga tercinta takde depan mata , tapi masih ada teman tersayang . Grrr -.- . Skema jek ayat . haha . Paling best bila Mr. A kasi aq cake yang besar gedabak punya kek ni . Mau 7 ari 7 malam makan tak abes-abes . Sanggup malam-malam datang hostel semata nak hantar kek ni ngan video made by him . Hee~ So sweet . Sentap makk bile tengok video tu . Terharu gler doe ! Tq dear . Hah . Dan paling best buddies aq ni wt suprise dengan kek yang comel tu . Tergelak bila bace tulisan kt atas tu . Tq sayang sume .



secret recipe chocolate indulgence by Mr. A

Cake from Buddies & Mr. A

Upacara potong kek . ;D

Btw , aq happy sangat tahun ni punya birthday . Terima kasih kawan-kawan :) Sayang korang suma .

old post / new post