♕ Nur Ainina


♫ Enjoy ♫




Pengalaman ツ
Saturday, 16 March 2013 | 20:00 | 0 comments


                                      
                                      Koranggggggg , korangggg , engkau orangggg .....
*Take a nap
Pernah tak naik boat ? Haa~ arini aku 1st time naik boat . hehe . tu yg nampak macam excited terlebih tu . hehe . Tapi takde lah teruk sangat ye . Kalau nak gebang lebih tu . usah laaa . Aku before ni penah naik feri jugak . Tu pun nak pegi Penang . Time kanak-kanak riang dulu lah . Takde perasaan pun naik . Almaklomlah . Kecik-kecik lagi .

Ni Mr.A ajak aku naik boat . Thanx dear . hee~ dari Pasar Payang sampai seberang takir . Kalau naik kete rase jauh jek . Naik boat sekojap yo . Tak sampai pun 1 jam . haha . hiperbola den cakap ni ha . Cas pun rm2 je pegi balik . Tak perlu tambang mahal-mahal . Cukup dapat rase naik sudah . Bak kata orang cukup lepas kan hajat .




-Boat-


   Yang sebenar nya , boat ni utk hantar org pegi balik keje . Lebih kurang lah . Bukan nak jatuh kan saham org takde kete ke ape . Ehhh , ehh , ehh . Mulut tu . Babap karang ! Mane korang tau yg org naik kenderaan awam ni takde kete . Ntah-ntah kete ferrari dia kat umah baru lepas basuh . *sayang .  Ni nak mengurangkan kesesakan lalu lintas jek . haha . ayat~ macam wt karangan . Tengok macam ktorang , nak rase je naoik boat . Pasni kalau orang tanye penah naik boat . Kita boleh jawab . Pung pang pung pang lah . hehe , Seronok beronok ronok tau . Lepas ni boleh lah ajak sume datang sini rasa naik boat . Have fun !













old post / new post