♕ Nur Ainina


♫ Enjoy ♫




One Million Women Purple Walk
Sunday, 17 March 2013 | 09:30 | 0 comments
                                                                           Haiiii :)

Arini nak cter pasal satu juta wanita ungu berjalan . HAHA . Bunyi macam seram je kan . Sama je . Cuma traslate kan saje One Million Women Purple Walk . Start dari Pantai Batu Buruk sampai lah Dataran Syahbandar . Jauh tu . Tapi dah biasa lah . Coz ari tu pun malas nak tunggu bas kolej datang amek , ktorang jalan kaki jugak . Heaven ! Bila dah jalan ramai-ramai tak rase pun penat tu . *berat mata memandang , berat lagi bahu memikul . haha . kaitan pulak :D

Okay . Sambung cter tadi . Ni dah melalut dah ke mane . Haa~ Nak dipendekkan cter , ape yang berlaku kat situ . Time pagi-pagi datang dah rase macam orang asing jek . Maklomlah . Rase macam ktorang ni salah masuk event . Name je One Million Women Purple Walk . Tapi ... ktorang datang event 'A Little Bit Women White Walk' . Nak tau kenapa ? Pagi tu ktorang pakai baju ikot batch masing-masing . Ingat kan dapat lah baju kat sane . Beria je kolej mintak saiz baju . Tapi takpe . Tebalkan saja muka ni ha. Hee~ macam tak biasa pulak kannn . see !



Nampak sangat keKONTRAan nyer !

Ape-ape pun semangat tetap semangat . Lagi pun aku yg saje-saje nak join . Kalau tak , aku & beberapa member aku di bagi kelonggaran nak pegi or tak . Coz malam tu , ktorang shift malam kat wad Otopedik . Mau tak nyer penat lah jawab nyer nak keje kan . Tapi takpe . be cool , be stong , be mine . Oppss >.<


old post / new post