♕ Nur Ainina


♫ Enjoy ♫




Ape dah jadi ?
Sunday, 6 January 2013 | 05:18 | 0 comments

Woww . pengalaman . seumur hidup kat kolej tercinta ni . Time kelas bermula .. 30 aribulan dah start masuk kelas . yang paling best pegi kelas duk berjimba . horayy horayy . tonggang terbalik lah budak2 2/11 ni . waduhhh . pantang klu free . masing2 bawak lappy . huh -,- . yang lagi sedap 1 aribulan . HAPPY NEW YEARRR !! "ape azam baru ? azam baru'' . masing2 datang dengan azam baru kan . tapi , someone dah spoil mood budak2 nakal ni . kelas ktorang bising sangat agaknya . maklomlah ramai lahir tahun ayam . tu yang mulut pun dah macam ayam . kokkk .. kokkk . kokkkk . Nak tau ape dah jadi . owh my love .. dah kene rampas ngan orang !!! what the ???
                                     

                                                    

My kesayangan . lappy aku dah kene rampas . sume gara - gara bawak pegi kelas lah . see! pegi kelas pun tak boleh bawak lappy tau . so , bila dah buat explanation letter beberapa hari lepas tu baru dapat balik lappy ni . 16 lappy berjaya di kebas . *macam penjenayah . hak3 . tu pun Puan yang merampas ni mintak RM500 untuk sume lappy ni kalau nak dapatkan balik . duit aku terbang free - free je tau . Lepas satu .. satu .. yang lain jadi .

Ada duka , ada suka ..
Ehhh , ehh , hari ni Sabtu . masa yang paling di tunggu - tunggu untuk budak kolej ni makan angin menghirup udara di mydin , giant , and so on .... Shopping sakan lah bila dapat keluar seminggu sekali . Minggu ni aku keluar dengan kesayangan . Siapa ?? Rahsia . hehe *mengade* Mr. A teman i pegi mydin tau . beli barang - barang sekolah . see! budak - budak sekolah lagi rupanya aku ni . Tak pasal - pasal Mr.A yang kene usung troli tuu . hehe . Sory lah . i memang tak suke pegang troli pun , keje aku ialah 'just take it and put it into the troli' . haprak BI aku . Ade ke patot Mr.A pegi cakap kat aku kuat - kuat kat tempat barang tu 'Apa ?? Adik nak lego?' puihhh . malu >.< . Orang keliling tengok saje . apa daaa~ Dah jalan punya jalan punya jalan .. boleh pulak terserempak ngan makcik cafe si Mr.A ni . makcik ni tegur dulu 'amboiii , ada awk belakang tak pandang kiri kanan dah' . hee~ sory la mokcikk .  Aku pun tersipu - sipu malu - malu kucing , biawak , sume lah kat situ . Ktorang terus lari dari terserempak lagi ngan makcik tu . hihi . The best thing bila dah pegi jelajah the whole mydin tu .. Mr.A bawak aku pegi makan kat area - area airport tu . wow ! MAKAN ? memang blinggg blinggg lah mata aku . sedap nya dapat makan nasi goreng ayam . aku dah makan siap mintak bungkus lagi satu lagi . wahhh . naseb lah Mr.A . dapat i yang kuat makan ni .




old post / new post